KirjoittajatSaara: Tervehdys kaikille! Olen nuori käsitöistä, koirista, lukemisesta  kiinnostunut tyttönen. Minulla on koira Gloria jonka kanssa harrastan tavoitteellisesti tokoa, sekä muita lajeja vähemmän tavoitteellisesti. Käsitöitä teen laidasta laitaan. Eniten pidän ompelemisesta (ompelukoneella), neulomisesta ja virkkaamisesta. Muustakin käsillä tekemisestä pidän ja välillä minut saattaakin tavata keittiöstä laittamasta ruokaa tai leipomasta jotain herkullista. Minun puolestani tervetuloa seuraamaan blogia!;)

Kristiina K: Heippa kaikki! Olen valokuvauksesta, iloisista väreistä,    somista sisustuksista ja kekseliäistä tuunauksista innostuva tytteli. Arjen kiireiden keskeltä on kiva sukeltaa käsitöiden luovaan maailmaan. On ollut hienoa löytää samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä ja jakaa ideoita ja tunnelmia heidän kanssaan. Toivottavasti viihdytte blogimme äärellä!
Aino P:  Heips!  Olen kahden tyttösen töissä käyvä äiti, jonka aika kuluu töiden ja kodin hoidon lisäksi käsitöiden parissa. Puikot heiluvat siis matkalla töihin ja töistä kotiin ja taas heti kun neitokaiset ovat nukkumassa... Tällä hetkellä on menossa neuloosikausi, mutta tykkään myös ommella, tehdä koruja ja tarvittaessa virkata. Myös vanhojen vaatteiden tuunaaminen uusiksi ihanuuksiksi on kerrassaan mukavaa. Valmiit tuotteet päätyvät sekä lahjaksi että itselle.

Tämän blogin tarkoitus on nähdä, mitä muut ovat tehneet ja saada ideoita - niin ja päästä hehkuttamaan töitään muillekin kuin kotiväelle :-D.    Tervetuloa seuraamaan blogiamme!


1 kommentti:

  1. moi.en saanut ohjetta auki nuihin sinun tossuihin.voinko saada sen ohjeen muuten....toivoopi epätietonen.joskos vaikka sähköp.eeva.satta@gmail.com...kiitti

    VastaaPoista