16. marraskuuta 2013

Terveiset Tampereelta!

Olin hyvän ystävän kanssa ensimmäistä kertaa Tampereen käsityömessuilla.  Ja voihan jösses, kun siellä oli paljon ihania näytteilleasettajia!  Lähdin ostamaan suomenlampaanvillaa joululahjoihin ja siellä oli yllättävän monta suomenlampaanvillan myyjää!  Olin aivan innoissani! Suomenlampaan villaa ei nimittäin saa omasta kotikaupungistani ja joudun tilaamaan sitä postitse, jolloin hinta tietenkin postareiden vuoksi aina nousee entisestään.  Tiedä sitten onko lähivilla nouseva trendi, mutta ainakin itse olin yllättynyt, kuinka monta suomalaisen villan myyjää messuilla on.  Harmillista vain, että monet kertoivat myyvänsä lankaa vain Tampereen messuilla ja netin kautta eli kaupoista sitä on turha etsiä. 

Tässä ensin muut löytöni: hurmaavan väristä Steppiä, Regiaa ja Noroa. Pitkuainen kerä on ihana "Three irish sisters" -merinolanka huiviksi. Yksivärinen Opal on palmikkosukkiin.


 
 

Tässä yksiväristä suomenlampaan sukkalankaa.  Näistä on tarkoitus tehdä joululahjasukat eräälle kotimaisuutta arvostavalle läheiselle. Eikö ole ihanat värit??? Tuo värjäämätön tuoksuu vielä ihan lampaalle...Ja viimeisenä värjättyä 100 %:sta suomenlampaan villaa.  Vyyhdit olivat toinen toistaan ihanamman värisiä, joten oli suuria vaikeuksia valita mitä ottaisin mukaani. 15 euron hintaan en kovin montaa raaskinut ostaa... Nämä kaksi pääsivät lopulta kassiini.  Näistä meinaan tehdä päällyslapasia - violetinsävyisestä itselleni ja vihreänkirjavasta joululahjaksi eräälle läheiselle. Sävyt eivät ehkä näissä amatöörikuvissa pääse oikeuksiinsa, mutta pakko oli hehkuttaa näitä täällä :-). Olen niiiiin innoissani näistä!

2 kommenttia:

  1. Ihania lankoja kerrassaan <3

    VastaaPoista
  2. Onpa mahtavia messulöytöjä! :)

    VastaaPoista