1. syyskuuta 2013

Siskolle Florence

Heip!

Rakkaalla pikkusiskolla oli juhlapäivä ja yhtenä lahjana neuloin hänelle tällaisen Florence-myssyn.  Ohje on Dropsin ja löytyy täältä.  Lankana käytin ohjeen Nepalia, jota sattui olemaan kaapissa valmiina.  Lankaa meni vajaa kaksi kerää.  Myssy oli tosi nopea neuloa ja tuo kuvio oli sellainen, joka koukutti tekemään vielä kierroksen ja vielä yhden... Neuloin sitä bussissa matkalla töihin sekä kotona Beckiä katsellessa - valmista tuli kahdessa päivässä.

Aluksi vähän pelkäsin, että  tuleeko myssystä tarpeeksi iso, kun ohjeessa on vain yksi koko.  Siitä tuli kuitenkin juuri sopiva.  Itse asiassa myssy on sen verran reilu, että jollekin pienipäisemmälle voisin tehdä sen vaikka samalla langalla, mutta vähän pienemmillä puikoilla.  Tai sitten voisi kokeilla myssyä myös vähän ohuemmasta langasta.  Katsotaan mitä tuleman pitää... 

Pingotin myssyn ensin ohjeen mukaisesti lautasen ympärille ja jätin yön ajaksi pingottumaan, jolloin siitä tuli baskerin mallinen.  Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että sisko ei välttämättä ole baskeri-ihminen, joten iskin myssyn aamulla ennen juhliin lähtöä keraamisen kulhon  ympärille ja höyrytin sen uudestaan. 

Itse olen tyytyväinen myssyyn ja mietin, että samanlaisia voisi tehdä enemmänkin lahjaksi, sen verran nopsa ja mukava oli tehdä :-).
2 kommenttia:

  1. Kaunis myssy! Toivottavasti siskokin tykkäsi :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana! Mukavaa löytää aina toisten blogeista malleja, joita ei ollut katsonutkaan ennen "sillä silmällä". Todella kaunis malli ja toteutus :)

    VastaaPoista