3. tammikuuta 2013

Koristeettomat lapaset

Moiks!

Tässä vielä ne yhdet joululomalla tehdyt lapaset.  Tarvitsin valkoisia lapasia itselle ja tällaiset niistä tuli (olis tietty voinut höyryttää ennen kuvaamista, mutta en aina jaksa viimeistellä itselle tulevia töitä...):
Lankana Dropsin Nepal, ohje omasta päästä.  Ajatteliin että teen ne ihan sileänä neuleena ja virkkaan sitten käden selkämykseen kukat.  Noh, virkkasin kukat eilen työmatkalla (ensimmäisen mennessä ja toisen tullessa), mutta tuli vähän suureellisen kokoiset! En sitten ommellut niitä kiinni lapasiin, vaan iskin taakse hakaneulat. Nyt niitä voi käyttää neuleessa tai hatussa.  Lapaset ovat siis vielä ilman koristeita enkä oikein keksi mitä niihin laitaisin.  Pelkiltään ovat vähän tylsät. Tai sitten yritän virkata vähän pienemmät kukat.  Onko ideoita? On tarkoitus neuloa noiden alle aluslapaset Alpakasta, ostinkin sitä jo tänään Poppelista, mutta ne saavat nyt toistaiseksi odottaa.  

Ostin myös ihanaa silkkilankaa pilvituubiin sekä Ruusutarha-huiviin ja lankaa anopin pipoon.  Nuo huivilangat ovat niiiiiiin ihania.....  Toivottavasti neulomukset onnistuvat, niin pääsen sitten tänne hehkuttamaan niitä :-). Niin ja mukaan tarttui myös se Pipo on pääasia -kirja, vaikka olin alunperin ajatellut että en sitä itselleni osta.  Mutta kun halvalla saa... Maksoi kirjatorilla 23,50 e.

Aino P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti