31. joulukuuta 2012

Farkkuliivin uusi elämä

Parin viikon takaiselta tampere reissulta löysin etsimäni farkkuliivin. Kirppikseltä tarttui mukaan  ihan uuden veroinen ja halpa liivi.:) Kuitenkin hieman tylsähkö ja halusin luoda siihen jotain omanlaista ja kivaa. Sain heti liivin löydettyäni täydellisen vision ja aloinkin samantien nappeja ja pitsejä etsimään. Seuraavalta kirpparilta löysin nappeja (ja muuten halvalla) sekä yhdestä käsityöliikkeestä pitsinauhaa.

Nyt joululomalla kun vihdoin sain tarpeeksi aikaa käsitöille pääsin vihdoin toteuttamaan ajatukseni. Pienen mietinnän jälkeen valitsin valkoisen pitsin sekä vaaleanpunaisia ja valkoisia nappeja. Liivistä tuli ihanan tyttömäinen ja nätti!:) Ompelu tuotti ongelmia, sillä pitsi ei suostunut yhteistyöhön kanssani... Harjoitus tekee kuitenkin mestarin tässäkin asiassa ja taistelun jälkeen sain kuin sainkin pitsin siististi kiinni. Nappien kanssa meni aikaa kun ne piti kiinnittää yksitellen, mutta n. tunnin päästä oli käsissäni aivan uudenlainen luomus!

 
2 kommenttia:

  1. Tuosta tuli hieno! Hyvä idea vähän tuunata. Pirtsakka lopputulos!

    VastaaPoista
  2. Ja päällä näyttää vielä pirtsakammalta! Liivissä on hieno selkäleikkaus, joka ei näy kuvassa. Napit sopii farkkutyyliin.

    VastaaPoista